تاریخ انتشار : 1397/12/8 چاپ خبر

پروژه حذف دفترچه بیمه در استان بوشهر کلید خورد

پروژه نسخه نویسی الکترونیک و حذف دفترچه بیمه در استان بوشهر با حضور مدیرعامل بیمه سلامت ایران آغاز شد.

به گزارش جنوب 24؛ مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر صبح چهارشنبه در آیین آغاز پروژه نسخه نویسی الکترونیک و حذف دفترچه در استان بوشهر اظهار داشت: در سطح استان بوشهر در بین سازمان های بیمه‌گر و ارائه‌دهندگان حوزه سلامت شاهد یک هم گرایی خوبی هستیم.

پرویز رمضانی با اعلام این که مدیریت منابع و صیانت از بیمه شدگان از اهداف اصلی این سازمان است، افزود: در سطح استان بوشهر، ۴۹۰ هزار نفر بیمه شده تحت پوشش داریم که از این تعداد یک هزار نفر بیمه خاص و ۱۵۰۰ بیمه اتباع بیگانه هستند.

مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر با اعلام این که با ۴۹۰ موسسه تشخیصی درمانی طرف قرارداد هستیم، تصریح کرد: یکی از گام های اساسی در سطح استان بوشهر اجرای طرح پزشک خانواده و نظام اجراست که در این طرح ۶۶ مرکز، ۱۵۰ پزشک و ۸۸ ماما با ما همکاری می کنند.

رمضانی بیان کنند: با اجرای طرح تحول سلامت شاهد تسهیل خدمات پزشکی در حوزه سلامت هستیم به گونه ای که در فرایندی پنج ساله شاهد هستیم که از هزینه کرد ۳۱ میلیارد تومانی سال ۹۱ به ۱۰۲ میلیارد تومان در سال ۹۶ رسیده است.

وی با اعلام این که بیش از ۸۰ درصد بیمه شدگان بیمه سلامت به شکل رایگان و از محل منابع دولتی در سطح استان بوشهر بیمه شده اند، عنوان کرد: ۷۵ درصد هزینه ها مربوط به مراکز دانشگاهی و مابقی مربوط به بخش خصوصی است.

مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر بیان کرد: هزینه‌های ما در سال ۹۷ نسبت به سال قبل آن، ۱۳ درصد کاهش داشته که این میزان در بخش دولتی با کاهش ۱۲ درصدی و در بخش غیر دانشگاهی با کاهش ۱۷ درصدی هزینه ها مواجه شده است.

رمضانی اظهار داشت: در نه ماه اول امسال، ۹۸ درصد اعتبارات مصوب هزینه شده است که ۹۵ درصد آن مربوط به مراکز دانشگاهی و موسسات غیر دانشگاهی بوده است.

وی با اعلام این که  هزینه ما در هشت ماه اول امسال ۱۴ درصد بوده که در سطح کشور ۱۲ درصد است ، گفت: بار مراجعه در طی این مدت ۲۴ درصد و در سطح کشور ۲۵ درصد است هر چند که در پرداخت خسارات متفرقه ۵۰ درصد افزایش داریم که این میزان در سطح کشوربا افزایش ۷ درصد مواجه بوده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر بادآور شد: در خصوص تامین منابع و پرداخت به مراکز طرف قرارداد، تمامی بدهی سال ۹۶ تسویه شده و در سال جاری تا مهرماه به شکل قطعی انجام شده است.

رمضانی ادامه داد: تا ابان ماه امسال، ۷۰ درصد صورتحساب های مراکز طرف قرار دانشگاهی پرداخت شده است در حالی که  برای مراکز غیردانشگاهی تا مرداد ۱۰۰ درصد و بخشی از شهریور و در بخش کارگزاری نیز تا بهمن پرداخت شده است.

انتهای پیام

انتهای پیام/

نظرات

هیچ نظری در مورد این خبر تاکنون ثبت نشده است.