معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: ظرفیت این کشتارگاه ۱۰۰ هزار رأس دام سبک و سنگین در سال است که قابل افزایش کشتار تا ۲ برابر را دارد و کل سرمایه گذاری در این طرح ۱۵۰ میلیارد تومان است.
قطبی افزود: گوشت قرمز یکی از منابع مهم تأمین پروتئین است و به همین دلیل نحوه کشتار و عرضه آن اهمیت بالایی دارد.
وی با بیان اینکه حفظ بهداشت جوامع و پیشگیری از بروز بیماریهای گوناگون از مزایای کشتار دام در کشتارگاهها است، تصریح کرد: اگر کشتارهای خارج از نظارت سازمان دامپزشکی و در محلهای خارج از کشتارگاه انجام شود، میتواند عاملی برای انتقال بیماریهای مشترک به انسان شود.
قطبی بیان کرد: در کشتارگاههای صنعتی معاینه و بازرسی دام زنده کشتاری و لاشه در مراحل پیش از کشتار و بعد از کشتار برای بازرسان بهداشتی دامپزشکی تأمین شده و به این ترتیب معاینه و بازرسی کامل لاشه حاصل از کشتار از نظر انواع آلودگیهای باکتریایی، ویروسی و انگلی برای بازرسان بهداشتی دامپزشکی میسر میشود.
وی افزود: مزیت مهم دیگر این واحد، کمک به توسعه واحدهای دامداری در استان بوشهر است.