تاریخ انتشار : 1403/6/3 چاپ خبر
در هفته دولت:

بیش از ۲ هزار پروژه عمرانی در استان بوشهر بهره برداری و کلنگ زنی می شود

دبیر ستاد بزرگداشت هفته دولت در استان بوشهر گفت: همزمان با بزرگداشت هفته دولت بهره برداری و کلنگ زنی۲ هزار و ۶۳ پروژه با سرمایه‌گذاری ۱۰۷ هزار میلیارد تومان در این استان آغاز شد.

به گزارش سایت خبری "جنوب24"

علی ماهینی دبیر ستاد هفته دولت در استان بوشهر به خبرنگاران گفت:از این شمار یک‌هزار و ۵۱۹ پروژه در زمینه های مختلف بهره برداری خواهد شد.

وی افزود: برای اجرا، تکمیل و آماده افتتاح این پروژه ها ۶۳.۲ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده است.

دبیر ستاد بزرگداشت هفته دولت در استان بوشهر یادآور شد: همزمان با بزرگداشت هفته دولت عملیات اجرایی ۵۴۴ پروژه عمرانی، اقتصادی و خدماتی در نقاط مختلف استان بوشهر آغاز خواهد شد.

ماهینی تصریح کرد: برای اجرای این پروژه ها ۴۴.۴ هزار میلیارد تومان اعتبار مصوب و تخصیص داده شده است.

وی با بیان اینکه بیشترین پروژه های قابل افتتاح در هفته دولت با ۴۶۸ پروژه مربوط به شهرستان دشتستان است گفت: شهرستان های تنگستان با ۲۴۷ پروژه ، بوشهر ۱۵۶، دشتی ۱۴۹ و کنگان با ۱۰۳ پروژه در ردیف‌های بعدی قرار دارند.

انتهای پیام/

نظرات

هیچ نظری در مورد این خبر تاکنون ثبت نشده است.