تاریخ انتشار : 1403/6/3 چاپ خبر
در اولین روز از آغاز هفته دولت؛

میز خدمت مردمی در مرکز استان و شهرستان‌های بوشهر برپا شد

مدیرکل بازرسی استانداری بوشهر گفت: همزمان با آغاز هفته دولت میز خدمت در مصلی‌های نماز جمعه مرکز این استان و شهرستان‌ها آغاز بکار کرد.

به گزارش سایت خبری "جنوب24"؛ میز خدمت در مرکز استان در محل مصلای جمعه با حضور مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان برپا شده است.

مدیر کل بازرسی استانداری بوشهر در این خصوص اظهار داشت: در مرکز شهرستان‌ها نیز فرمانداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستانی پاسخگوی مسائل و مطالبات هم استانی‌ها شدند.

مدیرکل بازرسی استانداری بوشهر تصریح کرد: میز خدمت ارتباط مستقیم و بدون واسطه مردم و مسئولان است تا در فضایی تعاملی و صمیمی به مسائل و مشکلات مردمی رسیدگی شود.

بوستانی ادامه داد: دولت سیزدهم و شهید آیت الله رئیسی خدمات ارزنده‌ای به مردم در جای جای کشور ارائه کرد و امیدوارم دولت چهاردهم نیز در این مسیر به موفقیت‌های لازم دست پیدا کند.

وی یادآورشد: یکی از دستاوردهای این دولت ارتباط مستقیم و موثر مردم با مدیران دستگاه‌های اجرایی بود که این رویه منجر به کسب دستاوردهای مهم و ارزشمندی در حوزه های مختلف شده است.

همزمان با بزرگداشت هفته دولت بهره برداری و کلنگ زنی۲ هزار و ۶۳ پروژه با سرمایه‌گذاری ۱۰۷ هزار میلیارد تومان در این استان آغاز شده است.

از این شمار یک‌هزار و ۵۱۹ پروژه در زمینه های مختلف بهره برداری خواهد شد.

برای اجرا، تکمیل و آماده افتتاح این پروژه ها ۶۳.۲ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده است.

انتهای پیام/

نظرات

هیچ نظری در مورد این خبر تاکنون ثبت نشده است.