تاریخ انتشار : 1399/6/16 چاپ خبر
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در بوشهر:

زیرساخت های کامل آموزش مجازی را داریم/ دروس عملی حضوری برگزار می شود

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در سفر به بوشهر گفت: با توجه به شرایط حاکم از ویروس کرونا زیرساخت های لازم و کامل آموزش مجازی را داریم ولی دروس عملی با رعایت پروتکل بهداشتی به شکل حضوری برگزار می شود.

به گزارش سایت خبری " جنوب 24" محمد حسین امید، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در سفر به استان بوشهر در نشست با اصحاب رسانه این استان اظهار داشت: این دانشگاه به عنوان اولین دانشگاه مهارتی کشور به دنبال ترویج آموزش‌های مهارتی است تا دانشجویان پس از تحصیل بتوانند متناسب با رشته تحصیلی مشغول کار شوند که در این راستا خوشبختانه ۷۵ درصد دانش آموختگان شاغل شده اند.

وی اضافه کرد: ۴۰ درصد دانشجویان ما شغل مرتبط با رشته تحصیلی داشته اند و زمینه اشتغال پذیری دانشگاه در حد قابل توجهی بالا رفته است.

امید تصریح کرد: ترویج آموزش‌های مهارتی، تصویب اساسنامه همه مراکز، تعیین تکلیف رؤسای مراکز استان‌ها، ساماندهی وضعیت مدرسین دانشگاه و ایجاد مراکز نوآوری تولید محتوای آموزشی، جوان گرایی در ورودی مدرسان دانشگاه، توسعه کیفی و خوشه بندی رشته‌ها از رویکردهای مهم دانشگاه است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی یادآور شد: توسعه هدف مند کیفی در دانشگاه جامع علمی کاربردی، در دستور کار است و مأموریت همه مراکز استان‌ها مشخص شده و هر جا که به رشته خاصی نیاز بود هماهنگی لازم نیز صورت می‌گیرد.

امید درباره زیرساخت های آموزش مجازی دانشگاه جامع علمی کاربردی در سال تحصیلی جدید گفت:تحصیل در مرکز آموزش عالی بوشهر با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی به‌صورت حضوری است و در این راستا برای رشته‌های نظری، آموزش مجازی هم مورد توجه قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه "در سال تحصیلی جدید برای برگزاری دوره‌های نظری و عملی متناسب با شرایط کشور  برنامه‌ریزی شده است" گفت: سلامتی دانشجویان در اولویت دانشگاه علمی کاربردی قرار دارد و در این راستا از هیچ کوششی فروگذاری نمی‌شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی کشور با تاکید بر تحقق جهش تولید با تربیت نیروهای ماهر گفت: جهش تولید در اولویت برنامه‌های دانشگاه جامع علمی‌کاربردی در تربیت نیروی ماهر قرار دارد.

امید از مشارکت 35 هزار مدرس با این دانشگاه خبر داد و  افزود: نسبت دانشجو به استاد در دانشگاه علمی‌کاربردی زیر 10نفر است و برای هر 8دانشجو یک مدرس رسمی فعالیت می‌کند.

وی با اشاره به ظرفیت پذیرش 350 هزار دانشجو در دانشگاه‌های علمی‌کاربردی سراسر کشور اضافه کرد: امید می‌رود  تا مهرماه کلاس‌های دانشگاه‌های علمی کاربردی در استان‌ها  تکمیل شوند.

رئیس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی کشور از اجرای طرح ساماندهی و آمایش آموزش عالی در این دانشگاه خبر داد و بیان کرد: 93 درصد ورودی‌های دانشگاه جامع علمی‌کاربردی از فارغ‌التحصیلان هنرستان‌ها هستند که در 800 رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی تحصیل می‌کنند.

امید با بیان اینکه 170 مرکز نوآوری در دانشگاه‌های جامع علمی‌کاربردی کشور فعال است افزود: بر اساس انعقاد تفاهم‌نامه‌ها، این دانشگاه متعهد است نیروهای مورد نیاز استان‌ها را در تمام زمینه‌ها براساس ظرفیت‌های مناطق تأمین کند.

وی تصریح کرد: در استان بوشهر هم 14 مرکز علمی‌کاربردی در دوره‌های گوناگون نیاز‌های استان در زمینه‌های کشاورزی، صنعت، مدیریت، خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر را تأمین می‌کنند.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

نظرات

هیچ نظری در مورد این خبر تاکنون ثبت نشده است.